deelgenootloop

De deelgenootloop is kijken door elkaars ogen.  We kijken in stilte, ik deel wat ik zie en nodig je uit hetzelfde te doen. Verrijkt met andermans ogen kijken we opnieuw. Dat is het basis concept, het is elke keer een verrassing hoe het verloopt. (hier kun je er meer over lezen)

Deelgenootloop

Deelgenootloop in Sonsbeek – Arnhem

Reacties na de deelgenootloop in Sonsbeek:

“Wat een leuke, mooie en bijzondere ervaring was de deelgenootloop. Jij zorgde voor een relaxte sfeer en daagde ons op prettige wijze uit met elkaar de indrukken bij elk kunstwerk te delen. Ik heb er van genoten!”

Yvonne

Jongejan: “Wat heb ik een bijzondere middag op de buitententoonstelling Sonsbeek gehad!
Het is mooi om te zien hoe jij ons clubje over het prachtige terrein en langs de verschillende objecten rondleidde.
Soms in stilte, of uitgesproken verwondering, geraakt door het verhaal in en achter het verhaal en altijd met aandacht en in verbinding. Dat doe je leuk en goed! Dank je wel.”

Deelgenootloop (deelgenotvaar) op Laagtij Den Haag

Deelgenootloop (deelgenootvaar) op Laagtij Den Haag

reacties na deelgenoot Art Rotterdam:

Ton: “Je liet me zien dat er iets voor of juist achter de drager ‘gebeuren’ kan, iets wat mij niet eerder was opgevallen. (…) Samen struinen. Ook door andere leden van het gelegenheidsgroepje ontdekte ik werken waaraan ik aanvankelijk voorbijging.”

“Het was daar beetje te druk om met de hele groep bijelkaar te blijven. Daardoor kreeg je automatisch dat je in kleinere groepjes met wisselende samenstellingen ging rondlopen wat ook interessant was, en af en toe fijn ook even alleen. Ben wel benieuwd hoe gaat in een ruim leeg museum, of de groep dan ook uitzwermt na een tijd.”