Gemengde media workshop “TEVOORSCHIJN TOVEREN”

Kom je je wijsheid tevoorschijn toveren?
Een middag lang spelen, creëren en je impulsen volgen, ingegeven door je innerlijk weten, met andere woorden: je intuïtie. Vanuit het idee dat niet je hoofd, maar je hart de ware wijsheid in pacht heeft, gaan we ons hart aan onze handen verbinden, en vandaaruit gaan we kijken wat ons hart ons te zeggen heeft. Door hierbij te concentreren op een vraag waar je mee loopt, of een wens die je hebt,  maak je je eigen wijsheid zichtbaar.

Wat gaan we doen?
In het atelier staan allerlei materialen en na een oefening waarmee je naar binnen keert en je concentreert op het vraagstuk dat je meenam, ga je aan de slag. De vormen, materialen en werkwijze die je kunt kiezen zijn net zo barstensvol mogelijkheden als je innerlijke wijsheid groots is. Laat je leiden door je intuïtie, kijk wat je roept en ga lekker aan de slag.

Als de werkstukken klaar zijn, gaan we stil voor ons eigen werkstuk zitten en gaan onbevangen kijken en voelen. Ik stel vragen die je schrijvend beantwoord en de antwoorden zullen samen een tekst vormen. Deze tekst lees je  – als je dat wenst- hardop aan elkaar voor.

Wat voor materialen staan er?
verf, (kleur)potloden, papier en doek, klei, stukken hout hamer en spijkers, garen, doeken, naaimachine, oude tijdschriften/collage materiaal, een tuin vol bladeren/takjes/gras etc.

Praktische info
zondag 15 oktober 13:00 – 16:00
zondag 17 december – 13:00 – 16:00 (speciale editie gericht op 2024, zie hieronder)
kosten € 49,-
max 6 deelnemers

Deze cursus kan in overleg ook op andere locaties en op andere tijden gegeven worden.
Meer informatie of inschrijven? Schrijf me: mail . Of bel/app me op 06 412 956 17


speciale december editie gericht op 2024 om het nieuwe jaar op te laden met positieve energie

Hoe ziet jouw 2024 eruit? Heb je daar al een beeld bij? Heb je heldere doelen? Sluimerende wensen? Of is het een lege ruimte?
Door te concentreren op het nieuwe jaar en vandaaruit op intuïtie een beeld te maken, geef je jezelf de kans je doelen aan te scherpen, onverwachte wensen naar boven te laten komen, een (nieuwe) leidraad helder te maken en dit alles met je aandacht en liefde op te laden en daardoor te bekrachtigen.

Deze ochtend gaan we een zwieper geven aan jouw jaar.
Vanuit het idee dat niet je hoofd, maar je hart de ware wijsheid in pacht heeft, gaan we ons hart aan onze handen verbinden, en vandaaruit gaan we kijken wat ons hart voor ons in petto* heeft komend jaar. Misschien wordt je bevestigd in je ideeën en worden deze nog steviger, of misschien wordt je verrast. Komt er nog iets bij, valt er iets af…

Praktische info
17 december 2023 – 13:00 – 16:00
kosten € 49,-
Deze cursus kan in overleg ook op andere locaties en op andere tijden gegeven worden.
Meer informatie of inschrijven? Schrijf me: mail . Of bel/app me op 06 412 956 17