SESSIE ENERGIE SCHILDEREN

1 daagse energie-schilder-sessie waarin je de spirituele kant van het scheppingsproces onderzoekt

data in 2024:
alle dagen van 10 – 17uur (inloop 9:30, start 10:00)

zaterdag 11 mei (dag voor moederdag)
zondag – 16 juni
donderdag – 12 september
vrijdag – 4 oktober
zaterdag – 16 november
zondag – 15 december

Deze energie-schilder-sessie gaat over de magie van het scheppingsproces. We gaan onderzoeken wat er tevoorschijn wil komen.

Energie schilderen

Als je komt energie schilderen, dompel je jezelf een dag lang onder in de spirituele kant van het scheppen. Het scheppingsproces is een magisch proces, dat heerlijk vloeiend kan verlopen en dat ook enorm kan schuren. Deze dag gaan we ons stinkende best doen om alles wat er gebeurd met aandacht en liefde te bekijken. Voor zover dat lukt uiteraard.

Het schilderen gebruiken we als medium om met je innerlijke wijsheid in contact te komen. In het scheppen kun je van alles tegenkomen aan informatie. Wat gebeurd er met je tijdens het schilderen? Hoe voel je je als je een nieuw doek begint? Voelt het doek als heel groot? Of juist als (te) klein? En als je in het schilderen keuzes moet maken, hoe gaat dat je af? Schilder je gemakkelijk over een stuk heen? Of probeer je stukken te sparen tegen beter weten in? En hoe is het voor je als het bijna klaar is? Lukt het je om het “af” te schilderen? Tevreden te zijn?
Het hele scheppingsproces kan je veel inzichten geven in wie je bent en waarom je doet wat je doet.

Om richting te geven aan de informatiestroom, werken we met een individuele focus. Iets wat speelt in je leven  en waar jij aandacht aan wilt geven. Misschien iets waar je afscheid van wilt nemen of juist iets wat je wilt verwelkomen. Misschien loop je met een vraag waar je geen helderheid in krijgt, ook dat leent zich voor deze dag. Je neemt het mee, en in je creatieve proces komt er informatie voor jou tevoorschijn.

Om alle ruimte te geven aan je intuïtie, scheppen we samen een veilige ruimte. We zijn met een kleine groep (max 5) en we schilderen samen in stilte. We werken met spirituele technieken en oefeningen die de je helpen op je intuïtie te varen, zodat wat gezien wil worden kan verschijnen. Ieder werkt op zijn geheel eigen wijze. Goed of fout bestaat deze dag niet. Er is enkel wat er is en wat er gebeurd.

Het is echt iets voor jou, als je je verbinding met je innerlijk weten wilt versterken. En als je wilt onderzoeken hoe je door het schilderproces in gesprek met je innerlijk weten kunt komen. 

Schilderervaring (of ervaring met meditatie) is niet nodig. Je bent uiteraard welkom mét.

Deze energie-schilder-sessie kan in overleg ook op andere locaties en op andere tijden gegeven worden.
Meer informatie of inschrijven? Schrijf me: mail . Of bel/app me op 06 412 956 17

Investering:
€ 185,- inclusief fijne materialen en een gezonde, smakelijke lunch.
Je kunt ook een drierittenkaart kopen voor €500,-