introductie – chakra schilderen

chakra schilderen – introductie

Kom je scheppen in een oude koeienstal? Hoe heerlijk is het om te maken, te creëren.  Het gekwebbel van je hoofd verdwijnt naar de achtergrond en je vaart op de creatieve stroom, waarbij je handen gewoon maar doen. Ze weten waar ze heen willen en jij hoeft alleen maar te volgen. Je schildert op je intuïtie en komt zo in een aangename en voedende rust terecht.

Klinkt dat als een feestje?
Wacht, want er komt nog meer.

Als je op intuïtie aan het schilderen bent, kun je die intuïtie ook een focus geven, zodat er richting is. Je aandacht is gericht op iets, waardoor er informatie tevoorschijn kan komen, en waardoor healing tot stand kan komen.

Aandacht = Liefde = Helend

Helend creëren, hoe klinkt dat? Mij klinkt het zo goed, dat ik er mijn leven van gemaakt heb. En ik nodig je van harte uit om het zelf te komen mee maken.

Op de cursus chakra schilderen, komen we 7 keer bij elkaar, verdeeld over 7 maanden. Elke maand, staat een ander chakra in de schijnwerpers. Na 7 lessen weet hoe je jezelf informatie en heling kunt geven door creatief aan de slag te zijn. Je weet wat je helpt en hindert om op “de creatieve stroom” te komen. Je hebt contact gemaakt met je chakra’s en je hebt inzicht in hun invloed op jouw balans.
En -heel belangrijk- je hebt heel veel plezier gehad.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan naar de introductie op zondag 9 juli. (inloop 9:45, start 10:00 tot 12:00). De introductie bestaat uit een informatieve workshop. Je krijgt een klein voorproefje in het intuïtieve schilderen en contact maken met je chakra’s en zo kun je ervaren of het je past. Kennis van schilderen of chakra’s is niet nodig.

Opgeven voor deze introductie: derwerf@derwerf.com
kosten introductie € 15,-

de 7 hoofdchakra ‘s

Welkom!
Max 6 personen

Alle info over deze cursus vind je hier

 

 

 

 

Hanneke in het atelier