sessie energiewerk – traject energiewerk

Je loop ergens tegen aan. Er knaagt iets, misschien onbestemd of juist heel duidelijk en je wilt ermee aan de slag. Je komt langs voor een sessie of een traject. En dan?

In deze sessies en tijdens het traject, kan ik met je meevoelen/ervaren waar je tegen aanloopt. Daarin kan ik zien/ervaren wat voor jou een blinde vlek kan zijn. Vanaf daar zijn er verschillende manieren hoe het verder kan verlopen. Elke sessie is uniek en het moment bepaalt met welke tools we gaan werken.
Een aantal voorbeelden hoe het kan verlopen: Soms is het benoemen in een reading/gesprek genoeg om je verder te helpen. Soms is het heilzaam om wat er speelt volledig te doorvoelen middels opstellingstechnieken. Het kan ook zijn dat er behoefte is aan extra energie/aandacht om iets te helen wat acuut speelt, of juist voor hele oude pijn. Soms vraagt de situatie om een schoonmaakactie waarin ik je begeleid om een hardnekkig patroon te doorbreken. Of waarin je -geïnspireerd op een sjamanistisch gebruik- een verloren zielsdeel terughaalt.
Wat ik belangrijk vind, is dat je vertrekt met verhelderd inzicht en met moed en vertrouwen in je volgende stap.

tarief sessies
sessie +/- een uur  € 70,-
sessie per telefoon / op afstand +/- 30 minuten € 40,-


vragen die vaak gesteld worden
Hoe gaat dat nou in z’n werk? Hoe doe je dat? Hoe kan dat?
Waarom doe je dit?
Kan iedereen dat leren?

HOE? HOE? HOE?
Alles is energie en energie is informatie. Jij hebt b.v. een energielichaam, je hebt aura’s en chakra’s. Die dragen allemaal informatie met zich mee. Mijn werk is het opvangen en omzetten van energetische informatie naar een taal die jij kunt begrijpen.

Deze energetische informatie is niet tijd of plaats gebonden. Ook elders in de wereld, of in het verleden, kan ik de informatie lezen. Overigens kan ik niet alles lezen, soms is de informatie niet beschikbaar. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. En ook over de toekomst kan ik niks zeggen, die ligt niet vast, dus dat is alleen maar potentie; een mogelijkheid.

WAAROM?
De wereld heeft honger naar mensen die hun hart volgen, die hun authentieke mooie zelf zijn in deze wereld, en zo hun licht laten schijnen. Daar is vertrouwen, moed en doorzettingskracht voor nodig en soms loop je vast op onzichtbare beren op de weg. Of juist zeer zichtbare, maar ontembare beren. Ik help graag beren zichtbaar te maken, of de angel in de ontembare beer te vinden. Zodat je kunt gaan dansen met je beren en jullie samen de wereld kunnen verlichten met jullie schoonheid.

KAN IEDEREEN DAT LEREN?

Bijna iedereen kan dat leren. Zoals bijna iedereen kan leren tekenen. De een is er wel handiger in dan de ander. Als je hooggevoelig bent, en als je op deze site zit ben je er vermoedelijk handig in, ergo: doe je het misschien al zonder dat je het beseft.

Leren werken met energie via het TRAJECT  – HEALING ACCES
Zelf aan de slag met energie? Ik kan het je aanraden! Hiervoor bied ik een traject aan van 6 lessen: healing acces. Het traject beginnen we met jouw afstemming op de universele energie, hierbij worden je obstakels en oude blokkades aangeraakt. Deze gaan zich manifesteren en oplossen. Voor dat (pittige) proces, krijg je tijdens de zes bijeenkomsten gereedschappen aangereikt.

Zo ontdek je o.a. hoe jouw eigen energie voelt, wat er van invloed is op jouw energie. Je leert je grenzen voelen en bewaken. En je leert hoe je je energie ergens kunt weghalen en jezelf en je omgeving kunt schoonmaken. Je krijgt basisprincipes van healen aangereikt en zal voelen hoe het is om iemand energie te geven. Het traject is maatwerk, wat er precies wel/niet behandelt wordt zal gaandeweg blijken.
Zeker krijg je praktisch werktuig waar je mee aan de slag kunt voor jezelf en anderen!

Het is ook een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het gevoel hebben dat je vast zit in oude obstakels en blokkades, kan een motivatie zijn voor een healing acces traject.

tarief voor het gehele traject
6 x 1,5 uur € 600,-


Leren werken met energie via de – HEALING ACADEMY
Wil je daarna verder studeren,  dan kijk ik of je na het traject kunt instromen op de healing academy in de tweede module, de module Healer.
Je kunt op de Healing Academy overigens nog veel meer modules volgen. Allemaal zeer aan te bevelen. En niet alleen omdat je mij daar ook tegenkomt (bij de reader modules), maar omdat ik heel veel waardering heb voor de leerkracht en oprichtster Amanda, en de leerkrachten (en kunstenaars) Juul en Janine. Bovendien heb ik in 2019 de Master Module afgerond en daar niet alleen zelf ervaren wat een enorme sneltrein ontwikkeling de Healing Academy in gang kan zetten, maar het ook om me heen heb zien gebeuren. Prachtig om een hele groep mensen steeds krachtiger en unieker zichzelf te zien worden.

Interesse, kom dan eens naar de ontdekkingslessen van de Healing Academy


Heb jij een bedrijf?
Ook bedrijven kan je readen. Bij bedrijven werkt het net als wat ik boven omschrijf. Ook bedrijven hebben energievelden die informatie dragen. En ook hier is het mijn werk om de energie te vertolken naar informatie die voor jou toegankelijk is en je helpt nieuwe inzichten te krijgen over je bedrijf.
Als je een eenmans(vrouws)zaak hebt, zul je in een business reading ook heel veel informatie over jezelf tegen komen.

Waarom wil een bedrijf een Business Reading?
Bijvoorbeeld: Het wringt en het lukt maar niet om je vinger op de zere plek te leggen. Bij een bedrijf, zoek je natuurlijk op andere plekken als  het niet helemaal lekker loopt. Misschien heb je een fusie achter de rug en twijfel je nog over de volgende stap. Of je snapt niet waar de klanten blijven of gebleven zijn? Waarom werkt die samenwerking niet? Wat ging er mis bij die veelbelovende opdracht? Misschien heb je een nieuw product voor ogen en twijfel je over de potentie?  Of misschien heb je over het algemeen het gevoel dat er meer potentie in je bedrijf zit dan eruit komt?  Zomaar een aantal vraagstukken om je een idee te geven waar we naar kunnen kijken.

Waarom doe ik business reading?
Business reading helpt goede ideeën de wereld in. Ik heb een groot hart voor iedereen die bezig is met circulaire bedrijfsvoering; met de zoektocht hoe we met onszelf, elkaar, en met de aarde om kunnen gaan op een manier die ons en de aarde dient in plaats van uitput. Waar mens én aarde béter van worden. Veel goede (en/of experimentele) ideeën krijgen niet zo makkelijk stoffelijk vorm als dat ze in de geest bedacht zijn. Met business reading draag ik graag bij om goede ideeën de wereld in te krijgen


vrijblijvende intake
Vraag je je af wat energiewerk voor jou zou kunnen betekenen, bel (06 412 956 17) of mail (derwerf@derwerf.com) me vrijblijvend voor een (gratis) intake gesprek. Ik kijk graag met je mee.


tarief sessies
sessie +/- een uur  € 70,-
sessie per telefoon / op afstand +/- 30 minuten € 40,-

tarief traject – healing acces
6 x 1,5 uur € 600,-