readen en healen

Als je een reading krijgt, kijk ik met je mee naar wat er speelt

Hoe gaat dat nou in z’n werk, als ik met je meekijk, als ik aan het readen ben?
Alles is energie en energie is informatie. Jij hebt b.v. een energielichaam, je hebt aura’s en chakra’s. Die dragen allemaal informatie met zich mee. Mijn werk is het opvangen en omzetten van energetische informatie naar een taal die jij kunt begrijpen.

Deze energetische informatie is niet tijd of plaats gebonden. Ook elders in de wereld, of in het verleden, kan ik de informatie lezen. Overigens kan ik niet alles lezen, soms is de informatie niet beschikbaar. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. En over de toekomst kan ik niks zeggen, die ligt niet vast, dus dat is alleen maar potentie; een mogelijkheid.

Bij bedrijven werkt het eigenlijk precies hetzelfde. Ook bedrijven hebben energievelden die vol staan met informatie. En ook hier is het mijn werk om de energie te vertolken naar informatie die voor jou toegankelijk is en je helpt nieuwe inzichten te krijgen over je bedrijf.

Waarom een Business Reading
Eigenlijk om dezelfde reden als bij jou als mens: het wringt en het lukt maar niet om je vinger op de zere plek te leggen. Bij een bedrijf, zoek je natuurlijk op andere plekken als  het niet helemaal lekker loopt. Misschien heb je een fusie achter de rug en twijfel je nog over de volgende stap. Of je snapt niet waar de klanten blijven of gebleven zijn? Misschien heb je een nieuw product voor ogen en twijfel je over de potentie?  Of misschien heb je over het algemeen het gevoel dat er meer potentie in je bedrijf zit dan eruit komt?  Zomaar een aantal vraagstukken om je een idee te geven waar we naar kunnen kijken.

Waarom ik graag meekijk met bedrijven.
Business reading helpt goede ideeën de wereld in. Ik heb een groot hart voor iedereen die bezig is met circulaire bedrijfsvoering. Hoe we met elkaar en hoe we met de aarde omgaan moet snel en rigoureus anders. Veel goede ideeën krijgen niet zo makkelijk stoffelijk vorm als dat ze in de geest bedacht zijn. Met business reading draag ik graag bij om goede ideeën de wereld in te krijgen.

Waarom ik graag meekijk met mensen.
De wereld heeft honger naar mensen die hun hart volgen, die hun authentieke mooie zelf zijn in deze wereld, en zo hun licht laten schijnen. Daar is vertrouwen, moed en doorzettingskracht voor nodig en soms loop je vast op onzichtbare beren op de weg. Of juist zeer zichtbare, maar ontembare beren. Ik help graag beren zichtbaar te maken, of de angel in de ontembare beer te vinden. Zodat je kunt gaan dansen met je beren en jullie samen de wereld kunnen verlichten.
tarief
particulier reading  € 70,-
bedrijfsreading € 85,-


Healing – Reiki

Helderheid en inzicht (bv door een reading) kan aan het licht brengen dat er iets gehealed wil worden. Healen is samen aandacht geven aan pijn. Dat kan pijn hele actuele pijn zijn, bv door een grote schok, maar ook kunnen we terug in de tijd en pijn  die je in het verleden zorgvuldig weggestopt hebt, aandacht geven. Het woord “aandacht”kun je ook vervangen door “energie” of “Liefde”.
Iedereen heeft altijd toegang tot de immense stroom van onvoorwaardelijke Liefde van het Universum. De Liefde waarin je ervaart dat je helemaal perfect bent, precies zoals je vandaag bent, inclusief alles. Alleen… soms zitten er “harde stukjes” in je energielichaam die het contact hiermee  verhinderen. Noem het “bevroren stukjes in de tijd”.
Die stukjes kunnen bijvoorbeeld ontstaan door extreme emotionele of fysieke uitputting, door (te) grote veranderingen, door misbruik of mishandeling,  je kunt ze ook erven van je (overgroot) ouders. , etc.
Bevroren stukjes kunnen gelukkig weer zacht worden, of zelf wegsmelten. Dat is wat liefdevolle, oordeelloze aandacht kan doen. Dat is wat ik je als healer kan geven. Daarbij maak ik gebruik van reiki-symbolen en reiki-energie. Ik ervaar reiki als pure Liefde. Als ik ga healen, stap ik in die reiki-Liefde en van daaruit maak ik contact met jou en de harde stukjes van jou die aandacht vragen.
tarief
reiki-healing op afstand  +/- 30 minuten € 40,-
reiki -healing in de werkplaats +/- 60 minuten € 70,-


Zelf met energie werken?
Zelf aan de slag met energie? Ik kan het je aanraden! Daarin kan ik je tools aanreiken, dat doe ik graag met een kort (en pittig) traject healing acces. Hierin ga je echt zelf aan de slag. Ik reik aan, jij werkt.
tarief healing acces
6 x 1,5 uur € 600,-

Wil je daarna verder studeren, en nog grondig aan de slag om van je gevoeligheid, toegankelijke intuïtie te maken, zodat je volle vertrouwen krijgt in de wijsheid van je hart , en van daaruit kunt gaan leven? Dan kan ik de healing academy van harte aanbevelen. Echt, uit de grond van mijn hart.

INTAKE
Loop je met iets onder je arm en vraag je je af wat energiewerk hierin zou kunnen betekenen, bel (06 412 956 17) me of mail (derwerf@derwerf.com) me vrijblijvend voor een (gratis) intake gesprek.