energiewerk

In 2013 ben ik uit de kast gekomen…
Toen heb ik aan mezelf toegegeven dat ik hoogsensitief ben. Dat voelde voor mij echt alsof ik uit de kast kwam. Alsof ik wezenlijk anders was dan ik altijd gedacht had. Een ontdekking waardoor heel veel op zijn plaats viel. De onzichtbare beren op mijn weg, waar ik regelmatig over struikelde, werden ineens zichtbaar. Met een paar lesjes energiewerk, kon ik ze voorzichtig ten dans vragen

dansen met de beren

Die paar lesjes, werd al snel cursussen en nog meer cursussen. Het was allemaal nieuw en tegelijkertijd allemaal bekend. In mijn atelier bleek ik onbewust ook heel veel energiewerk te gebruiken. De vakkennis die ik opdeed en opdoe -want naast dat ik binnenkort ga lesgeven aan de healing academy, studeer ik daar ook nog steeds- loopt aangenaam door elkaar met mijn kennis van kunst en mijn liefde voor woorden.  Dit alles bundelt zich in de wetenschap van de vrijheid.

De wetenschap van de Vrijheid gaat over het beseffen dat je een autonoom wezen bent. Dat je vrij bent. Dat is iedereen, alleen zit er vaak iets in de weg om dit te ervaren. De wetenschap van de vrijheid onderzoekt dus eigenlijk niet het licht (de vrijheid), want dat is er gewoon, maar dat wat het licht blokkeert en dat wat het licht weer zichtbaar kan maken.

Hanneke van der Werf

Heb je vragen over energiewerk; over wat ik voor je kan betekenen op het gebied van healing en/of reading, voor jouw en/of voor je bedrijf, neem dan contact met me op.

PS ik schreef ook een blog over de wetenschap van de vrijheid en de teken-reading