Open Kunst en Energiewerkplaats

3 maal per jaar – open Kunst en Energiewerkplaats – DerWerf

de kunst en energiewerkplaats – DerWerf

Meestal is mijn werkplaats afgesloten voor onaangekondigd bezoek. Er wordt gewerkt en dat gebeurd in stilte en aandacht en rust. Heilzaam voor het schilderen en voor de mensen die op afspraak komen voor kunst en/of energiewerk. Alles geniet op deze manier de volle aandacht.

Drie keer per jaar is dat anders: dan is het vrije inloop. De werkplaats staat open, en bovendien is er in de projectruimte (een andere ruimte in het gebouw waar mijn werkplaats zit) een expositie. De expositie is soms met een collega of collega’s samen. Een plek en een moment om dingen uit te proberen. En -als je dat wilt- met jou erover in gesprek te gaan 🙂

Zo is er de mogelijkheid tot een vrijblijvend kijkje in de keuken. Je kan binnen komen stappen om geuren, smaken, en bereidingswijze te besnuffelen. Ik leidt je graag rond, til de deksels op en -als je dat wilt– mag je proeven.

Het voelt als een feestje dat jij zomaar binnen kan komen stappen in de kunst & energiewerkkeuken. Je bent meer dan een beetje welkom!

En.. je bent welkom precies zoals je die dag bent. Misschien ben je heel stil, of loop je juist over van de vragen of verhalen. Alles is goed. Dat is namelijk meteen een heel belangrijk ingrediënt van de werkplaats: Alles (dus ook jij) is nu precies zoals het nu moet zijn.
Ho wacht.. Dat is geen vrijbrief voor stagnatie. Maar wel een vrijbrief voor ontspanning en voor voluit genieten van wat er is.

En wat nou als je ervaring helemaal niet zo is, dat het helemáál niet voelt of alles precies is zoals het moet zijn. Dat je dingen in je leven anders wenst?
Vraag me dat graag als je op bezoek komt! Dat vind ik een prachtig mooi onderwerp.

Welkom dus.
Alleen, of met alle mensen die je kent.

PLANNING

 • Open Kunst & Energiewerkplaats – 1 maart 2020

 • Deze zondag kent een (besloten) ochtend en een (open) middag programma.
  Zondagochtend 1 maart: Workshop: Kunst ontmoetenZondagochtend, voordat de Open Kunst en Energiewerkplaats de deuren opengooit, ben je, na aanmelding,  welkom bij de workshop “kunst ontmoeten”.Kan je je voorstellen dat een kunstwerk oneindig veel verschillende gezichten heeft?
  Hoe toont kunst zich in jullie ontmoeting?
  En als jij iets in jouw energie veranderd, verandert dat dan ook jou ontmoeting met het kunstwerk?
  Met deze vragen gaan we experimenteren.
  PS Als je met een vraag(stuk) loopt, neem deze dan mee, misschien heeft het kunstwerk er wel iets over te vertellen!Zondagochtend 1 maart 2020
  10:30 – 12:30
  Inloop vanaf 10:00
  Kosten workshop € 10,-
  Geef je voor “kunst ontmoeten” op via derwerf@derwerf.com of 0641295617

  • Zondagmiddag 1 maart: Open Kunst & Energiewerkplaats

   en dan de middag
   Vanaf 13:00 tot 17:00 is de werkplaats vrijelijk en vrijblijvend en in vrijheid en vrij van kosten, open voor bezoek. Welkom!
   Deze zondagmiddag ben ik aanwezig om je te ontmoeten in alles wat zich voordoet. Ik ben nieuwsgierig en ik hoop je te zien!
   Tot dan!

   

– 24 mei 2020 workshop & open werkplaats

 • in de zondagochtend weer de workshop “kunst ontmoeten” waarin we via technieken uit het energiewerk, naar kunst gaan kijken en luisteren. (zie hierboven)
  24 mei, 11:30 – 13:30
  Inloop vanaf 11:00
  Kosten workshop € 10,-
  Geef je voor “kunst ontmoeten” op via derwerf@derwerf.com of 0641295617* Open Werkplaats: 14:00 – 17:00 opgeven niet nodig. Gratis en vrijblijvend toegankelijk.

Adres: Willem Dreespark 312, Den Haag
Telefoonnummer: 06 412 956 17
Kosteloos en vrije inloop

Wil je zeker weten dat ik er in alle aandacht voor jou ben, bel me of mail me dan, dan maken we een afspraak op een andere dag.