nieuwjaarsspeech 2018 – een uitnodiging

In februari deelde ik in een blog mijn nieuwjaarsspeech 2017. Vandaag herlees ik hem nog eens, zoals ik dat afgelopen jaar een aantal keer heb gedaan. Veelal op momenten dat ik even niet meer helder wist wat mijn volgende stap zou zijn. Vandaag word ik weer geraakt door de aandachtige manier waarop ik mijzelf liefdevol  toespreek in deze nieuwjaarsspeech.
De zorgvuldig gekozen woorden, die bovendien uitgesproken zijn door iemand die ik liefheb én mét publiek; de woorden zijn gedeeld en daarmee extra krachtig. Ze geven me een waardevol  rustpunt door het jaar heen.

De nieuwjaarsspeech geeft vorm aan wat er aan zit te komen. Geeft vorm aan het zich almaar uitdijende leven, wat ik zelf omschrijf als “vormgeven aan uitdijend waarnemen” . Belangrijke zaken, waarover ik  hier schrijf.

Belangrijk genoeg om vreugdevol huppelend de kans aan te pakken die ik kreeg, om dit jaar de nieuwjaarsspeech 2018 mede te organiseren!

Ondertussen heb ik twee “vergaderingen” met Bruno, Yvonne en Marc /Ruimte voor Helden erop zitten en dat waren hele aangename bijeenkomsten in de sfeer van verbinding, heelheid en Liefde. Dat zit wel goed met die nieuwjaarsspeech 2018!

Ik heet je van harte welkom om de nieuwjaarsspeech 2018 mee te beleven.

Hieronder een stukje van de uitnodigingstekst.

Een bijzondere gelegenheid om in goed gezelschap vooruit te blikken naar wat 2018 voor jou in petto heeft.

Dat is waar we je met de Nieuwjaarsspeech 2018 toe willen uitnodigen. Om met aandacht stil te staan bij alles wat 2017 je bracht, en bewust de intenties te kiezen waarmee je het komende jaar tegemoet wilt reizen. En daar de woorden bij te vinden die jou kracht, richting en vertrouwen geven om te doen wat je in 2018 te doen staat. Door je eigen nieuwjaarsspeech te schrijven, en die aan je voorgedragen te krijgen door iemand die je dierbaar is. (lees verder)